PRODUKTER

img

FRILLICE

Sæson: MAJ - OKTOBER

Kaldes også ærtesalat på grund af den milde smag af ærter. God i salater og som pynt.

img

FRISÉE/ENDVIE

Sæson: MAJ - OKTOBER

Har tjavsede og grønne blade og en fyldig og aromatisk, men ganske bitter smag. Derfor er den bedst sammen med andre salater eller som pynt.

img

GRØN KRØL/EGEBLAD

Sæson: MAJ - OKTOBER

Også kaldet grøn egeblad.

img

HJERTESALAT

Sæson: MAJ - OKTOBER

Findes både som en grøn og rød type. Sød salatsmag og god sammen med bitre salater. Deles i halve eller kvarte. Kan serveres rå, grillet eller braiseret.

img

HOVEDSALAT

Sæson: MAJ - NOVEMBER

Velkendt traditionel salat også kaldet mormorsalat, med lysegrønne tykke runde blade. Velegnet i blandede salater og som pynt.

img

LOLLO BIONDA

Sæson: MAJ - OKTOBER

Grøn krusbladet salat. Mild krydret smag. Flot som pynt og velegnet til blandede salater

img

LOLLO ROSSA

Sæson: MAJ - OKTOBER

Rød krusbladet salat. Mild krydret smag. Flot som pynt og velegnet til blandede salater.

img

MINI ROMAINE

Sæson: MAJ - OKTOBER

Grøn salat med kraftige blade og meget sprød struktur. Smagen er kraftig og let nøddeagtig. Velegnet i salater og som pynt.

img

RADICCHIO TREVISO

Sæson: MAJ - NOVEMBER

Mild og aflang variant af radicchio, der varierer i størrelsen. Treviso har en frisk let bitter smag. Rig på beta-caroten, folat og kalium

img

RADICCIO CHIOGGIA

Sæson: MAJ - NOVEMBER

Radicchio chioggia er den mest udbredte variant af radicchio. Den er god i blandede salater eller som dekoration. Smagen er frisk og bitter.

img

ROMAINE

Sæson: MAJ - OKTOBER

Grøn salat med kraftige blade og meget sprød struktur. Smagen er kraftig og let nøddeagtig. Velegnet i salater og som pynt.

img

RØD HJERTESALAT

Sæson: MAJ - OKTOBER

Har en delikat, sød og let bitter smag. Kan braiseres, smørsteges og grilles, Bør tilberedes med væske eller fedtstof, da det ellers branker og bliver bittert. Også god til pynt.

img

RØD KRØL/EGEBLAD

Sæson: MAJ - OKTOBER

Kaldes også ærtesalat på grund af den milde smag af ærter. God i salater og som pynt.