Kaldes også ærtesalat på grund af den milde smag af ærter. God i salater og som pynt.
Har tjavsede og grønne blade og en fyldig og aromatisk, men ganske bitter smag. Derfor er den bedst sammen med andre salater eller som pynt.
Findes både som en grøn og rød type. Sød salatsmag og god sammen med bitre salater. Deles i halve eller kvarte. Kan serveres rå, grillet eller braiseret.
Velkendt traditionel salat også kaldet mormorsalat, med lysegrønne tykke runde blade. Velegnet i blandede salater og som pynt.
Grøn krusbladet salat. Mild krydret smag. Flot som pynt og velegnet til blandede salater
Rød krusbladet salat. Mild krydret smag. Flot som pynt og velegnet til blandede salater.
Grøn salat med kraftige blade og meget sprød struktur. Smagen er kraftig og let nøddeagtig. Velegnet i salater og som pynt.
Mild og aflang variant af radicchio, der varierer i størrelsen. Treviso har en frisk let bitter smag. Rig på beta-caroten, folat og kalium
Radicchio chioggia er den mest udbredte variant af radicchio. Den er god i blandede salater eller som dekoration. Smagen er frisk og bitter.
Grøn salat med kraftige blade og meget sprød struktur. Smagen er kraftig og let nøddeagtig. Velegnet i salater og som pynt.
Har en delikat, sød og let bitter smag. Kan braiseres, smørsteges og grilles, Bør tilberedes med væske eller fedtstof, da det ellers branker og bliver bittert. Også god til pynt.
Kaldes også ærtesalat på grund af den milde smag af ærter. God i salater og som pynt.