img

PASSION SIDEN 1978

AP Grønt startede som et mindre grøntsagsgartneri i 1978 på landet i Nordsjælland. I dag er AP Grønt en af de største producenter af forskelligt bladgrønt i Skandinavien. AP Grønt var de første til at introducerer Babyleves,som blev en fantastisk succes. Babyleaves er i dag stadig et vigtigt produkt i sortimentet.

Kontakt
img

SUNDE SALATER

Salater og bladgrønt vokser under åben himmel i fri natur på vores marker og nyder godt af solen og den frugtbare jord. Dette sikrer et godt vitaminindhold, naturlige fibre, fantastisk smag og skønne farver. Som farfar altid sagde ”Du blir hvad du spiser - så spis sundt”.

Se sortiment
img

KLARE VISIONER

AP Grønt udvikler og strømliner konstant fødevaresikkerhed, sortafprøvning, dyrkningsmetoder og maskinoptimering med respekt for miljø og medarbejdernes ve og vel.

Se certificering
img

SALG

AP Grønt leverer i dag sine produkter til flere store, danske detailkæder, samt catering- og food service virksomheder. Der er desuden eksport til det europæiske marked. Ligeledes forhandles Beekenkamp småplanter i Skandinavien og Baltikum. På verdensplan tilbydes rådgiving og udvikling af individuelle løsninger indenfor dyrkning, produktion, process og pakning af salat, babyleaves og grøntsager samt udvikling af individuelle maskinløsninger til samme formål.

Se maskiner

En bid af hverdagen

Se filmen og få et indblik i vores hverdag, fra produktion af salat til høst og pakning.

Visioner

Hos AP Grønt tilbyder vi økologiske, konventionelle, vaskede og uvaskede salater fra egen produktion.
I de måneder om året, hvor danske varer ikke er til rådighed, tilbyder vi vores kunder klargøring og pakning af importvarer.

Vi er en innovativ og nytænkende virksomhed. Vores hjerte banker for god kvalitet og tilfredse kunder. Vores produktion og produkter er af høj kvalitet,
så vi kan leve op til vores kunder og forbrugeres forventninger. Vi lytter til vores kunder, og vi kan udarbejde produkter og koncepter specifikt til deres behov.

Processen fra salaten bliver høstet og solgt i butikken foregår i et nøje tilrettelagt flow.
Salaten høstes, sorteres, vaskes, pakkes, køles, sælges og nydes inden for kort tidsrum.
Kombinationen af de mest moderne kølings- sorterings- vaske- og pakkeanlæg sikrer den optimale håndtering
af vores produkter og giver friske, sunde salater af en høj kvalitet.