PRODUKTER

img

BABYSPINAT

Sæson: OKTOBER

Babyspinat er spinat der er høstet, inden den er færdigudviklet. Den har en mild smag og er god i varme retter, stuvninger og blandede salater.

img

BULLS BLOOD

Sæson: OKTOBER

Spæde rødbedeblade med en meget mild smag af rødbede og let nøddeagtig eftersmag. Velegnet i salater og i varme retter, hvor bladene vendes i lige før servering.

img

FELDSALAT

Sæson: MAJ - OKTOBER

Feldsalat har en mild, lidt krydret, nøddeagtig smag. Det gør den god i salater, grønsagsblandinger, supper, stuvninger eller dampet.

img

GRØN MANGOLD

Sæson: AUGUST

Karakteristisk smag af hasselnødder. Velegnet i alle salatretter.

img

MIZUNA

Sæson: OKTOBER

Japansk bladgrønsag. Har en mild smag, hvilket gør den velegnet i blandede salater, alene eller i wokretter, hvor den vendes i lige før servering.

img

MIZUNA RØD

Sæson: MAJ - OKTOBER

Spæde rødbedeblade med en meget mild smag af rødbede og let nøddeagtig eftersmag. Velegnet i salater og i varme retter, hvor bladene vendes i lige før servering.

img

ORANGE MANGOLD

Sæson: MAJ - OKTOBER

Dekorativ med en sød og let smag af nødder.

img

PAX CHOY

Sæson: APRIL - OKTOBER

Spændende asiatisk bladgrønsag med karakteristisk smag. God til wok, supper og salat.

img

RUCOLA

Sæson: MAJ - OKTOBER

Smagen er meget aromatisk og krydret og kan karakteriseres som senneps- og nøddeagtig. Rucola kan indgå i et utal af retter kolde som varme bl.a i salater, pesto, supper.

img

RØD MANGOLD

Sæson: OKTOBER

Spæd rødbedeblad som har en meget mild smag af rødbede, med en let nøddeagtig eftersmag. God i salater og varme retter, bladene vendes i lige før servering

img

STOR SPINAT

Sæson: MAJ - OKTOBER

En bladgrønsag, der kan være glat eller kruset. Kan anvendes dampet, stuvet, sauteret, i tærter, pastaretter, supper eller saucer. God sammen med muskatnød og citron.

img

TANGO CRISP GRØN

Sæson: MAJ - OKTOBER

Variant af grønne salatblade. Mild med let bitter eftersmag.

img

TANGO CRISP RØD

Sæson: MAJ - OKTOBER

Flotte røde salatblade. Milde med let bitter eftersmag.

img

TAT-SOI

Sæson: OKTOBER

Asiatisk bladgrønsag med krydret smag.God til wok, supper og salat.

img

ÆRTESKUD

Sæson: JUNI - SEPTEMBER

Ærteskud er forstadiet til ærter, de høstes inden planten bliver stor. Smagen er intens med sødme og sprødhed. Ærteskud er yderst dekorative med fine spæde blade og slyngtråde. God i salater, som pynt eller i en hjemmerørt dressing eller pesto.