PRODUKTER

img

GRØNKÅL

Sæson: JUNI - JANUAR

Det er en vintergrøntsag som får en sødere og mere aromatisk smag, hvis den har været udsat for frost. Grønkål har en stærk kålsmag og er især rig på A- og C-vitamin.

img

PALMEKÅL

Sæson: JUNI - OKTOBER

Smag og konsistens minder om en mellemting mellem grønkål og spinat. Palmekål er sprængfyldt med fibre og antioxidanter.

img

RØD GRØNKÅL

Sæson: JUNI - JANUAR

Den har en mild smag og er derfor anvendelig i salatskålen.

img

RØD SPIDSKÅL

Sæson: JUNI - OKTOBER

Rød spidskål er en ”farvet udgave” af (traditionel) grøn spidskål. Kålen er sprød med en rigtig god og lidt skarp smag.

img

RØDKÅL

Sæson: AUGUST - FEBRUAR

Rødkål har en stærk kålsmag og er rig på kostfibre, mineraler og C-vitamin Den kan spises tilberedt og rå. Kan holde sig ca. 2 måneder i køleskab, når den er i pose.

img

SPIDSKÅL

Sæson: JUNI - OKTOBER

Spidskål har en mild smag og er kaloriefattig og rig på C-vitamin.